Luksusvillaer på Costa Brava i Catalonia, Spania.

21 Flares Twitter 2 Facebook 19 Google+ 0 Reddit 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 21 Flares ×

Sjarmerende villaer Catalonia spesialiserer seg på utleie av høy standard ferie innkvartering regionen Girona og Costa Brava i Catalonia, Spania.

Basert i den vakre middelalderske landsbyen Besalu, vi kjenner og elsker denne delen av Catalonia med en lidenskap. Vi tilbyr mer enn bare et utvalg av de beste eiendommene i regionen som vi gjerne deler vår lokale kunnskap og alt den har å tilby.

Costa Brava villaer sjarmerende villaer Catalonia

Luksus ferie leie Spania

Vår service er svært personlig og detaljert; Vi ønsker å få mest ut av din tid her i Catalonia. Du velger de beste eiendommene som passer dine behov er bare ett aspekt. Vi liker også å jobbe sammen med våre klienter foreslå tjenester som reiser informasjon, hvor du skal dra og hva du skal unngå private kokker, Sykkelutleie, restaurantbord og mye mer. Vi kan også hjelpe med å sikre et bord på restauranten nummer én i verden, El Celler de Can Roca i Girona.

Fra luksuriøse beachfront villaer i Cadaqués og Begur til sjarmerende landlig gårdshus gjemt bort i Emporda landskapet vi bare liste de beste luksusvillaer og leie feriehus Costa Brava har å tilby.

 

Costa Brava villaer sjarmerende villaer Catalonia, bryllup steder Spania stor villa til leie Spania.

Luksus ferie leie Spania

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.